Wij blijven gemakkelijk bereikbaar tijdens de wegenwerken via de Antwerpseweg en de FLY-OVER ( AFRIT 23 GEEL-WEST)

 

 

Authentieke verlichtingsarmaturen op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een verlichtingsspecialist die ook armaturen op maat in regio Geel kan maken? Vertrouw dan op de jarenlange expertise van ‘t Lichtpunt.

Maak uw authentieke verlichtingsdroom waar

Op de Herentalseweg 52 te Geel is niet enkel de toonzaal van ‘t Lichtpunt gevestigd, maar aanpalend vindt u ook een authentiek verlichtingsatelier. In deze ruimte vervaardigt de grote broer des huizes nog steeds op artisanale wijze verlichtingsarmaturen.

Dankzij deze unieke samenwerking binnen één grote familie kunnen we aan uw verlichtingsdromen voldoen. De toestellen worden in een standaardversie aangemaakt, maar waar nodig kunnen aanpassingen  gebeuren op maat van uw specifieke toepassing.

100% Made in Belgium

Onze verlichtingsarmaturen zijn 100% Made in Belgium en worden vervaardigd uit hoogwaardige West-Europese materialen, voornamelijk messing. Wij staan ervoor garant dat onze verlichting geen massaproductie is maar het resultaat van een grote liefde voor het métier. Het arbeidsproces van onder meer keurverlichting is intensief maar het resultaat is iets waar we nog elke dag trots op zijn.

Onze verlichting ‘Uit eigen terrein’ is dé kers op de taart. Kom langs en ontdek ons aanbod.


Back to Top